Курсове и семинари по езотерика и духовно развитие и пробуждане

[section]

Курсове и семинари по езотерика и духовно развитиеЧовекът е високо енергийно същество. Множество изследвания и експерименти успяват да измерят и уловят биополетата, които тялото ни излъчва. Съзнанието ни е постоянен генератор на подобни вълни. Сърцето ни също е мощен предавател на енергия.

Това което нашите специалисти ще ви научат, е как да насочвате енергията, която създавате. Контролирайки потоците от енергийни частици, Вие ще можете да контролирате съзнанието, действията и заобикалящата ви среда – оп тук става двусмислено като манипулация.

Но преди да стигнете дотам трябва да успеете да отворите съзнанието си. Това са първите стъпки в посока на духовно развитие и пробуждане. Ние ще ви преведем през това невероятно пътешествие, изпълнено с наслада за всичките ви сетива.

  • Научете се да контролирате чувствата и емоциите си.
  • Бъдете в постоянна връзка с вътрешниятси глас – вашето съзнание.
  • Постигнете цялостен духовен баланс.

Можете да се запишете за всеки курс, веднага щом се регистрирате. Така ще можете да следите графика на заявените курсове, както и историята на вече посетените от Вас курсове. Ще можетеи да оценявате всеки курс, който сте посетили.

[/section]

[courses number=“99″ columns=“4″ order=“date“ category=“6″]