Курсове по анатомия и физиология на човешкото тяло

[section]

Курсове по анатомия и физиология на човешкото тялоПознаването на анатомията и физиологията на човешкото тяло е необходимост за всеки човек. Познаването на храните и веществата в тях е основата(за какво – за здравословен начин на живот?). Освен тях трябва да научите как функционират и различните системи в нашето тяло и как си взаимодействат. В курсовете и семинарите в тази секция ще научите отговорите на всички тези въпроси.

Когато имате тези знания, ще можете лесно да ги комбинирате и да съобразите кои храни заздравяват сърцето, кои ставите и защо. Тези познания са изключително важни. Така ще поддържате тялото си в добра физическа форма, ще се чувствате добре и ще чувате тялото си. Това са умения, високо ценени от векове насам, забравени в модерната ера на 21-ви век.

Можете да се запишете за всеки курс, веднага щом се регистрирате. Така ще можете да следите графика на заявените курсове, както и историята на вече посетените от Вас курсове. Ще можетеи да оценявате всеки курс, който сте посетили.

[/section]

[courses number=“99″ columns=“4″ order=“date“ category=“5″]