Курсове по правилно хранене и нутрициология

[section]Курсове по здравословно хранене и нутрициология

Много хора искат да се хранят здравословно, но нямат никаква представа откъде да започнат. Информацията в интернет е прекалено много и доста често противоречива. Има много поръчкови изследвания, статии и съмнителни експерти.

Правилното хранене е процес. При него рядко има една категорична истина за това кое е вредно и кое полезно. Човешкото тяло е прекалено висш и сложен организъм, за да могат да се генерализират по този начин неговите функции. Ефектът от дадена храна за Вас може да бъде коренно различен от ефекта на същата храна за някой друг. Именно затова е важно да познавате добре храните, тялото и процесите в него. Само така ще можете да правите най-правилния за Вас хранителен избор.

Целта на нашия екип е да Ви поднесе научно обоснована информация, за да провокира у вас желаниеда опознаете тялото си и връзката му с храната. Това са основите на една от най-модерните науки, свързани с храната – нутрициологията. Можете да се запишете за всеки курс, веднага щом се регистрирате. Така ще можете да следите за графика на заявените курсове, както и историята на вече посетените от Вас курсове. Ще можете и да оценявате всеки курс, който сте посетили.

[/section]

 

[courses number=“99″ columns=“4″ order=“date“ category=“2″]