Курсове по хранителна култура за деца

[section]

Курсове по хранителна култура за деца

Децата са сред едни от най-уязвимите жертви на хранителната индустрия. Тяхното съзнание най-лесно се поддава на изкушенията, с които са залети щандовете в магазините и училищните лавки.

За съжаление е факт нарастващият брой деца с наднормено тегло в България. Това, което липсва на най-малките, е елементарна хранителна култура. Нашата цел е да поставим тези основи, на един достъпен за тях език.

Да кажеш на едно дете, че нещо е правилно, а друго – грешно и да очакваш то да постъпи правилно е меко казано налудничаво. Ниеще разчитаме да събудим у децаталюбопитство , защото то е тяхната неизчерпаема движеща сила.

Чрез игри, групови занимания и практически задачи нашите педагози ще оставят един своеобразен  отпечатък на здравето  в съзнанието на най-малките. Така те още от малки ще имат посято семенцето на едно познание за храната и когато преценят, че искат, ще могат да използват тези познания пълноценно.

Можете да се запишете за всеки курс, веднага щом се регистрирате. Така ще можете да следите графика на заявените курсове, както и историята на вече посетените от Вас курсове. Ще можетеи да оценявате всеки курс, който сте посетили.

[/section]

[courses number=“99″ columns=“4″ order=“date“ category=“16″]