Телесни и духовни пречиствания

[section]

Пречистване на тялото, душата и съзнанието - курсове и семинари

Всяко нещо има нужда от редовна профилактика. Това важи и занашето тяло и съзнание – те също имат нужда от профилактика. Редовното физично и психично прочистване са нерзделна част от холистичния здравословен подход. Те са особено важни в началото, когато тръгвате по здравословния път. Това е така, защото трупаните с години замърсявания в организма възпрепятстват неговата обичайнафункция. Именно затова ефектът е значително по-голям, когато се започне спречистване и след това се премине към здравословен режим на живот.

В курсовете от тази секция нашите специалисти ще ви запознаят с лесни и достъпни за вас практики, чрез които да изчистите по-голямата част от натрупаните токсини и замърсявания във Вашето тяло. След това ще можете да обърнете внимание и на психичните замърсявания, които ще станат по-ясни за вас. Едва тогава ще успеете да се фокусирате върху духовното прочистване, което ще отвори съзнанието Ви към света около вас по един нов начин.

Можете да се запишете за всеки курс, веднага щом се регистрирате. Така ще можете да следите графика на заявените курсове, както и историята на вече посетените от Вас курсове. Ще можетеи да оценявате всеки курс, който сте посетили.

[/section]

[courses number=“99″ columns=“4″ order=“date“ category=“7″]