0888 131 754 contact@andonovo.com
Андоново > Спортни, духовни и здравословни лагери сред природата!

Спортни, духовни и здравословни лагери сред природата!

Лагери - спортни, духовни, йога, кулинарни, планински преходи

Здравето и спорта не могат да са пълноценни, ако в тях липсва природата. Затова ние в Андоново създадохме здравословните лагери! Това са разходки сред природата, които комбинират здравословни практики. Докосвайки се до красотата и спокойствието на природата, вие ще можете да изпитате нейната пълна сила и да черпите от нея.

За да запазим фокуса Ви и да можете да извлечете максимална полза от лагерите, ние ги, разделихме според техният основен практически елемент. Категориите са: спортдуховностйогакулинарни уроци на открито, планински изкачвания и преходи, и разбира се излети за деца.

Групите са ограничени до 15 души, за да могат всички участници да извлекат максимума. Лагерите са с различна продължителност в зависимост от конкретната практическа част, която трябва да се покрие. Могат да бъдат от еднодневен лагер до 10 дневен планински преход с подходящ планински водач.

В момента набираме участници и щом се сформира група, ще обявим съответното събитие. За да заявите желанието си да се включите, попълнете формата по-долу и ще получите email, щом се формира такава група.

 

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

За кои събития искате да получите напомняне?

Спортни лагериДуховни практики сред природатаГорски занималня за децаЙога уроци сред природатаКулинарни курсове на откритоДетски излети

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*